Fren Balatalar

Konu fren sistemleri olduğunda emniyet sistemlerinin yolda her zaman en iyi performansı sağladığından emin olmalıyız.

Motor büyüleyici bir güce de sahip olsa, frenler bu gücü karşılayamadığı sürece bu güç güvenli olmayacaktır. Fren tertibatları tarafından sağlanan bu güvenlik ise ancak doğru fren balataları ile sağlanabilir. Ne var ki, güvenlik bir genel formülle garanti edilemediğinden, Çok sayıda balata bileşiminden, her zaman optimum bir özelliğe sahip (sürtünme değeri, konfor ve aşınma davranışı arasında mükemmel dengeyi sunan) bir fren balatası seçilir. Bu seçim dinamometre test standında ve araçta gerçekleştirilen yüksek maliyetli deneyler baz alınarak yapılmaktadır.

Küresel yenileme pazarında lider fren sistemleri üreticisi olan Beşer Balata , Eren Balata, Tvs, Lumag, Ferbe, Bosch, Veka, ICER, HI-Q, SANGSIN     markalarının ürünlerinin satışını yapmaktayız.

Fren sistemi tedarikçileri arasında lider olarak tüm fren balatalarımızda en yüksek standartları sahip E Güvenlik belgeli markaları sunmaktan gurur duyuyoruz.

 

  • FREN DİSK KAMPANALAR

    Dünya genelinde tüm araç üreticilerine ait tüm modellere monte edilmiş milyonlarca farklı markalarda Fren disk ve kampana bulabilirsiniz. 

    Devamı >
  • FREN MALZEMELERİ

    Fren sistemi, motorlu taşıtın yavaşlamasını ve durmasını sağlayan düzenek. Yokuş aşağı inen taşıtın hız kazanmasını önlemek, duran taşıtın bu durumunu sürdürmek üzere de kullanılır. Fren sistemi taşıttaki kinetik

    Devamı >
  • FREN BALATALAR

    Ekol Fren Market  olarak fren balatalarında işinin en iyisi ve her zaman güvenebileceğiniz yüksek kaliteli, güvenilir markaları siz değerli müşterilerimizle buluşturmak için çalışmakt

    Devamı >
© 2017 EKOL FREN MARKET
Resmi Web Sitesi Tüm Hakları Saklıdır.
Telefon : 0 232 486 56 76
E-posta : info@ekolfren.com
Adres : 353 Sokak No:17 2.Sanayi Sitesi Bornova / İzmir